BREAKING NEWS!!!!!

Coming October 10th

Chase Rice- Ignite The Night Tour

Tickets Go On Sale September 10th on Ticketmaster
IgniteTheNight_generic_instagram

You Can Drive or Ride in a Real NASCAR Stock Car at the Speedway

For info click the picture link below:

nre

Upcoming Events…

Saturday September 6th

Weekly Racing

  • Super Trucks
  • Chargers
  • Mini Stocks
  • Vintage
Pit Gates Open at 3 pm
Grandstand Gates Open at 6 pm

3:00 pm                                       -           Pit Gates Open for Everyone

4:15 pm – 4:30 pm                  -           Mini Stock Practice (15 min)

4:30 pm – 4:45 pm                  -           Charger Practice (15 min)

4:45 pm – 5:00 pm                  -           Super Truck Practice (15 min)

5:00 pm                                       -           Charger and Super Truck Tires Released

5:00 pm – 5:10 pm                  -           Vintage Practice (10 min)

5:10 pm – 5:20 pm                  -           Mini Stock Practice (10 min)

5:20 pm – 5:30 pm                  -           Charger Practice (10 min)

5:30 pm – 5:40 pm                  -           Super Truck Practice (10 min)

5:35 pm – 6:00 pm                  -           Charger Tech (25 min)

5:40 pm – 5:50 pm                  -           Vintage Heat / Final Practice (10 min)

6:00 pm – 6:30 pm                  -           Super Truck Tech (30 min)

6:00 pm – 6:10 pm                  -           Mini Stock Heat Race One (5 laps; 10 min)

6:10 pm – 6:20 pm                  -           Mini Stock Heat Race Two (5 laps; 10 min)

6:20 pm – 6:30 pm                  -           Charger Heat Race One (7 laps; 10 min)

6:30 pm – 6:40 pm                  -           Charger Heat Race Two (7 laps; 10 min)

6:40 pm – 7:00 pm                  -           Super Truck Euro Qualifying (groups of 4; 4 laps; 20 min)

7:00 pm – 7:30 pm                 -           Show (Kids Bike Racing; 30 min)

7:10 pm – 7:25 pm                  -           Driver’s Meeting (15 min)

7:50 pm – 8:20 pm                  -           Meet and Greet (30 min; all cars on front stretch)

8:25 pm – 8:30 pm                  -           Prayer / National Anthem / “Gentlemen…Engines” (5 min)

8:30 pm – 8:50 pm                  -           Vintage Race (20 min)

8:55 pm – 9:15 pm                  -           Mini Stock Race (20 min)

9:20 pm – 9:50 pm                  -           Charger Race (25 laps; 30 min)

9:55 pm – 10:25 pm                -           Super Truck Race (40 laps; 30 min)

10:30 pm                                       –           Open Pits for Fans

 

 

 

Saturday September 13th

whelen

“Whelen Engineering Public Safety Night”          Weekly Racing

  • NASCAR Whelen Late Models (Twin 50s)
  • Mini Stocks
  • Kids Bike Racing
Pit Gates Open at 3 pm
Grandstand Gates Open at 6 pm

 

download (12)

 

Come See the new Speedway Mascot “LAPS” 

SAMSUNG CAMERA PICTURES